Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS) Τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών είναι ένα από τα πεδία υπηρεσιών την OpenCartography. Μια ραγδαία εξελισσόμενη επιστήμη η οποία προσφέρει πολλές σημαντικές υπηρεσίες σε πολλούς τομείς της επιστήμης. Η εταιρεία μας την εφαρμόζει στην Αρχαιολογία το περιβάλλον και την Γεωργία ακριβείας.

Sample title
Your image

Τηλεπισκόπηση (Remote Sensing) Τηλεπισκόπηση είναι η τέχνη της συλλογής πληροφοριών σχετικά με τον πλανήτη μας από το διάστημα, χρησιμοποιώντας δορυφόρους. Αυτό μπορεί να γίνει και για πυκνότερες αστικές περιοχές, καθώς και για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη μας, χωρίς την φυσική παρουσία στην περιοχή λήψης. Διαφορετικά είδη δορυφόρων παρέχουν δεδομένα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Μερικοί δορυφόροι μπορούν να χαρτογραφήσουν την Γη ανεξάρτητα από το φως της ημέρας και την νεφοκάλυψη. Λογισμικά μας βοηθήσουν να αναλύσουμε δορυφορικά δεδομένα να αντλήσει διαφορετικά είδη πληροφοριών για την κατάσταση του πλανήτη μας, των φυσικών πόρων και ανθρωπογενεί φαινόμενα.

Εναέριες Υπηρεσίες (Aerial Services) 
* Δημιουργία Ορθοφωτογραφιών, 
* DTM καιPointclouds Line and Contour Mapping Online / Offline GIS 
* NDVI Έρευνα για την υγεία των φυτών

Sample title
Your image

Γεωργία Ακριβείας (Precision Agriculture) Γεωργία ακριβείας (PA) ή δορυφορική γεωργία ή διαχείριση καλλιεργειών συγκεκριμένου χώρου (SSCM) είναι μια έννοια διαχείρισης της γεωργίας με βάση την παρατήρηση, τη μέτρηση και την αντιμετώπιση των δια- και ενδο-πεδίου μεταβλητότητα στις καλλιέργειες. Η Γεωργίας ακριβείας είναι ένα από τα πεδία υπηρεσιών της OpenCartography. Εφαρμόζει μεθόδους Γεωργίας ακριβείας με χρήση UAV κυρίως για τον έλεγχο καλλιεργειών αμπελιού. Είναι μια μέθοδο που βρίσκετε στα πρώτα στάδια εφαρμογής της αλλά με μελλοντική καθολική εφαρμογή σε κάθε καλλιέργεια.)

Φωτογραμετρία (Photogrammetry) Η Open Cartography ενεργεί στις δύο βασικούς τομείς της Φωτογραμμετρίας, την Αεροφωτογραφία και την Φωτογραμμετρία εδάφους κοντινής εμβέλειας. H Open Cartography εκτελεί εργασίες που αφορούν την φωτογραμμετρία στα πλαίσια της Heritage Documentation. Οι γνώσεις η εμπειρία μας και οι συνεργασίες μας μπορούμε να καταγράψουμε περιοχές με αρχαιολογικό και όχι μόνο ενδιαφέρον, κατασκευές και αντικείμενα. Η συνεργασία μας με την εταιρεία Mirror 3D Lab ωθεί την αποτελεσματικότητά μας.

Sample title